WE DESIGN THE FUTURE OF COATINGS

TFC-teknologia tarjoaa pinnoiteratkaisuja laajalle alueelle, mahdollisuuksia on monia; erittäin korkeatasoisista, kirkkaista, nanotason ohutkalvopinnoitteista erittäin koviin ja tiiviisiin mikrolakkamateriaaleihin.

The power of SCDesign thin-film chemistry

01

Expert chemists

Vuonna 1977 perustettu SC Design Oy on johtava suomalainen erikoispinnoitevalmistaja, jolla on vahva erikoisosaaminen, myös kansainvälisellä tasolla. Kehitämme ja valmistamme ohutkalvopinnoitteita, ennen kaikkea kotimaisia tuotteita.

02

Unlimited R/D knowledge

Suurimmaksi osaksi tuotanto- ja tuotekehitys on suunnattu kattamaan teollisuuden erikoispinnoitteista. Asiakasläheisen -tuotekehitysprojektit joissa keskitymme löytämään oikean ratkaisun asiakkaalle tuotantoprosessia myöten.

03

High end consultation services

Konsultaatio palvelumme kattaa koko erikoispinnoite tuotannon teollisuudelle. Erikoisosaamisemme vahvin puoli on ohutkalvopinnoitemateriaalien formulointi sekä näiden materiaalien valmistus.

THIN-FILM COATING KEY BENEFITS

Pintajännitteillä on vaikutusta-

TFC Pinnoitteilla voidaan muokata käsiteltävän kappaleen pinnan ominaisuuksia vettä hylkivästä öljyä hylkivään , sekä moneen muuhun eri toiminnallisuuteen.

Äärimmäistä suojaa sää olosuhteita vastaan-

TFC pinnoitteet auttavat materiaaleja säilyttämään ominaisuutensa myös äärimmäisisssä olosuhteissa ja ovat myös muokattavissa esim, parantamaan aerodynaamisia ominaisuuksia sekä estämään jäätymistä ääriolosuhteissa.

Jalometallit ja galvaaninen korroosio-

TFC pinnoitteilla saavutetaan 100% suoja korroosiota vastaan jalometalleissa. TFC pinnoite kemialla pinnoitettujen jalometalli kappaleiden välinen tartunta perustuu puhtaasti kemialliseen sidokseen jonka rikkominen vaatii joko mekaanisen tai erittäin happaman olosuhteen.

we are More than Motivated to solve your company surface coating problems-

Meillä on yli 20 vuoden erikoisformulointiosaaminen ja asiakkuus kaikkiin maailman suurimpiin raaka-ainetoimittajiin. Kauttamme saa myös prosessivalmistus sekä kokoonpanoratkaisut esim. kappale -pinnoituksiin, teolliseen prosessipinnoitukseen ja pinnoitekohtaiset käsittelysovellukset.

Our method has been tested

5/5
Rosenbauer sammutuskaluston vaahdotus kemikaalitankkien vuotojen korjaus.
5/5
TFC pinnoitteiden tuotekehitys ja valmistus.
5/5
TFC pinnoitteiden tuotekehitys ja jatkokehitys asiakastarpeiden mukaan.

© 2021 All Rights Reserved.